Bufféer

Mat med omtanke – från Roslagen till ditt bord. Skräddarsydd catering för fester, konferenser och bröllop i Norrtälje med omnejd.

Meny för din fest

Våra mest omtyckta bufféer
Här hittar du några av våra storsäljande bufféer – perfekta för allt från företagsevent till privata tillställningar.
Buffé är ett smidigt och uppskattat serveringssätt, särskilt när gästantalet är stort. Det gör att varje gäst själv kan plocka det som passar egna smakpreferenser, allergier eller kostval – oavsett om man äter kött, fisk, vegetariskt eller veganskt.

Italiensk Buffé

Det bästa från Italien – en smakrik resa i goda smaker

Charkuterier
• Prosciutto crudo
• Prosciutto cotto
• Salami di Milano
• Bresaola
• Pistagemortadella
Du kan även byta ut en chark mot salvia- & citronmarinerat kycklingbröst.

Sallader & Grönt
• Sallad på grillade grönsaker med risoni
• Mixsallad
• Melon

Varmrätt:
• Pastagratäng med soltorkade tomater, zucchini & aubergine (Vegetarisk)
Vill du ha en helt kall buffé? Då kan du få en pastasallad i stället!

Ostar
• Taleggio
• Parmesan
• Gorgonzola

Tillbehör
•Marinerade oliver
• Grissini
• Smör
• Vitlöksbröd eller italienskt lantbröd

från 325 kr/person

    Uppgradera din måltid!

    1. Småvarmt tillägg (för gäster som vill ha något varmt) • Vitlöksfrästa gambas med citron & persilja • Tryffelbakad potatis eller rosmarinrostad delikatesspotatis • Kycklingspett med balsamico & rosmarin

    2. Dessertpaket • Tiramisu i glas • Citronpannacotta med hallon

    3. Dryckespaket (ej alkohol, men italienskt tema) • Italiensk lemonad (t.ex. Limonata, Aranciata) • Fläderbubbel • Espresso & små mandelskorpor (cantuccini)

    4. Vegetariskt alternativ • Fyllda portabellosvampar med ricotta & spenat • Grillad polenta med svampragu • Caprese på körsbärstomater, mozzarella & basilika

    5. Extra lyx – uppgradera ostbordet • Lägg till burrata med tomatkompott • Fikonmarmelad & honung • Kanderade nötter

    Medelhavsbuffé

    Smakerna från senaste semestern i Grekland – rustikt, färgstarkt och gott Huvudrätter • Grekiska biffar med fetaost & mynta • Grillspett på fläskkarré

    • Ugnsbakade kycklingklubbor med örter

    Tillbehör

    • Ugnsrostad potatis med citron & rosmarin • Tzatziki

    Sallader

    • Fräsch mixsallad med olivolja & oregano

    • Tomat- och rödlökssallad med vinägrett

    • Oliver & smulad feta (tillval för mer medelhavskänsla)

    Bröd & Smör

    • Vitlöksbröd
    • Vispat smör med citron eller naturellt

    från
    275 kr/person

    Premiumtillägg – Medelhavsbuffé För dig som vill ha det lilla extra – fler smaker, lite lyxigare känsla Extra varmrätter

    • Lammfärsspett med citron & vitlök • Halstrad halloumi med honung & sesam (endast med kock på plats alternativ kunden gör själv)

    • Smörbakad aubergine med tomat, mynta & feta

    Tillägg till sallader & tillbehör • Melonsallad med mynta & granatäpple • Grillad paprika & zucchini med balsamicoglaze • Fyllda vinblad (dolmades)

    Småplock & plockfat • Marinerade kronärtskockor • Kalamataoliver • Små bitar av manchego eller fårost • Aioli & hummus som extra dipper

    Dessertpaket (valfritt tillägg) • Citronpannacotta med mynta & bär • Grekisk yoghurt med honung & valnötter • Mini-baklava

    Kött & Bea

    En hyllning till det klassiska köttfatet – mört, mustigt och med lyxiga tillbehör

    Kött & fågel
    • Helstekt fläskfilé med vitlök & rosmarin
    • Kallskuren ryggbiff med cornichons, syltlök & picklad rödlök
    • Salvia- & citronmarinerat kycklingbröst
     Grillad salsiccia med rostad fänkål & senapsfrön (lättkryddat & saftigt)
    Röror & såser
    • Kräm på soltorkade tomater & parmesan
    • Klassisk bearnaisesås
    • Mustig rödvinssås med schalottenlök
    •  Tryffelmajonnäs eller rostad vitlökskräm (för lite extra dekadens)
    Potatis & grönt
    • Krämig potatisgratäng med västerbottensost
    • ALT: Ugnsrostad delikatesspotatis med rosmarin & flingsalt (om du vill undvika gratäng)
    Fräsch mixsallad med picklad rödlök, krutonger & dijondressing
    Ost & bröd
    • Brieost
    • NYHET: Västerbottensost i stavar eller hårdost med fikonmarmelad
    • Smör
    • Brödkorg med surdegsbaguette, fröknäcke & ljust lantbröd
    Premium-tillägg


    För köttälskaren som vill ha lite extra lyx och variation
    Extra kött & tillbehör
    • Lågtempererad entrecôte med örtsmör
    • BBQ-glaserade kycklingvingar
    • Grillad majskolv i bitar med parmesan & lime
    Dessert & ost
    • Liten ostbricka med brie, hårdost & marmelad
    • Dessert: Chokladkräm med flingsalt & bär eller citroncheesecake i glas

    från
    325 kr/person

      Fiskaregubbens Läckra Havsbuffé

      fräsch & full av smak från havet
      En buffé som doftar saltstänkta klippor och solvarma kvällar!
      Fiskaregubbens havsbuffé är en fräsch och lätt meny som passar perfekt för både lunch och middag vid fest, kickoff eller sommarträff Här får du klassikerna du älskar – räkor, lax, sill – men med en uppdaterad och smakrik twist. Perfekt för dig som vill bjuda på något extra utan att det blir krångligt.
      Från havet
      Handskalade räkor med vitlöksaioli
      Saftiga, handskalade räkor serveras med en len och krämig aioli med vitlök – en älskad klassiker.
      Varmrökt lax med picklesmajonnäs
      Fyllig lax med mild rökighet, serveras med vår egen picklesmajonnäs som ger både syra och krämighet.
      Kallrökt lax med romsås
      Tunnskivad, kallrökt lax som smälter i munnen – tillsammans med vår lyxiga romsås är det en självklar favorit.
      Två sorters sill – egeninlagda
      Fransk löksill
      Senapssill
      Klassiska smaker med vår egen touch.
      Potatis & Sallader
      Dillkokt färskpotatis
      Somrig och enkel med rikligt med dill – precis som det ska vara.
      Krämig potatissallad med purjo & dill
      Len, fräsch och balanserad – perfekt till både sill och lax.
      Glasnudelsallad med lime, chili & jätteräkor
      En fräsch och smakrik sallad med asiatiska toner, koriander och marinerade räkor.
      Säsongens grönsallad
      Krispig mix av gröna blad och färska grönsaker – ett fräscht komplement till havets läckerheter.
      Ost & Bröd
      Lagrad ost med karaktär
      Serveras gärna med bröd – eller bara som avslutning på tallriken.
      Brödkorg med surdegsbröd & knäckebröd
      Nybakat rustikt bröd och klassiskt knäckebröd – perfekt till både ost och fisk.

      från 375 kr/person

        PastaBuffé

        En buffé fylld av smak, färg och valfrihet
        Välkommen att njuta av vår populära pastabuffé med italiensk känsla – perfekt för både små och stora sällskap.
        Alla pastarätter är vegetariska i grunden, vilket gör buffén lätt att anpassa efter olika kostval.
        Gästerna bygger sin egen tallrik med våra väl utvalda tillbehör – från chark och kyckling till ostar och röror.
        En flexibel buffé som passar alla – oavsett om man är köttälskare, vegetarian, laktosintolerant eller bara älskar pasta.


        Tre pastarätter ingår
        Vegetarisk lasagne
        Krämig, smakrik och fylld med grönsaker i mustig tomatsås – en riktig klassiker!
        Pasta Pesto
        Fräsch, grön och god – med basilika, olivolja och nötighet som smakar sommar i Italien.
        Pasta med ädelost
        Len ostsås med distinkt karaktär – för dig som gillar djup och sälta.
        Pastarätterna kan varieras efter säsong eller önskemål.
        Tillbehör att välja till
        Urval av italienska charkuterier – skinkor, salami m.m.
        Ostbricka – utvalda ostar från Europa
        Saftigt kycklingbröst
        Klassisk bolognese – mustig och matig köttfärssås
        Sallader & tillbehör
        Fräsch vitkålssallad
        Blandad grönsallad
        Oliver
        Smör & nybakat bröd
        Efterrätt (tillval)
        Pistage-tiramisu i glas – 75 kr/person
        En ljuvlig och elegant dessert med nötighet och krämighet som rundar av måltiden perfekt.

        från 325 kr/person

          Så här tycker en av beställarna om detta! 


          Hej,
          Vill passa på att tacka så mycket för cateringen i helgen.
          Alla tyckte att det var jättegott. Upplägget fick även de beröm med de vegetariska pastan där man sen kunde bygga sin egen tallrik beroende på vad man äter och inte äter.
          Så skönt att kunna få det levererat också vilket gjorde hela middagen väldigt smidig.
          J
          Mvh Johan Wahlgren

            Uppgradera din måltid!

            1. Småvarmt tillägg (för gäster som vill ha något varmt) • Vitlöksfrästa gambas med citron & persilja • Tryffelbakad potatis eller rosmarinrostad delikatesspotatis • Kycklingspett med balsamico & rosmarin

            2. Dessertpaket • Tiramisu i glas • Citronpannacotta med hallon

            3. Dryckespaket (ej alkohol, men italienskt tema) • Italiensk lemonad (t.ex. Limonata, Aranciata) • Fläderbubbel • Espresso & små mandelskorpor (cantuccini)

            4. Vegetariskt alternativ • Fyllda portabellosvampar med ricotta & spenat • Grillad polenta med svampragu • Caprese på körsbärstomater, mozzarella & basilika

            5. Extra lyx – uppgradera ostbordet • Lägg till burrata med tomatkompott • Fikonmarmelad & honung • Kanderade nötter