Här ser du några av svsnka matvärldens favortier allt lagat från grunden med bra råvaor och mycket yrkesskicklighet!
Vi andvänder oss av svenska köttråvaror (Nötkött)som förstahandsval, om inte det finns svenska som håller tillräkligt hög kvalité så väljer vi kvalité som första handsval för att ni ska få en sådan bra matupplevelse som möjligt, fågel är ALLTID svensk, Fläskkött är ALLTID Svensk. Fisk och skaldjur är MCS märkta (Marine Stewardship Council (MSC):s)
Varma Svenska klassiker
Köttbullar med gräddsås, potatis och rårörda lingon, pressgurka.
från 135:-/ per person
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
– Äkta skärgårdskänsla på tallriken.
från 155:-/ per person
Wallenbergare med potatispuré, ärtor och skirat smör
– Len kalvfärsbiff med klassisk garnityr.
från 175:-/ per person
Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
– Svensk tradition med smaker från förr.
från 155:-/ per person
Pannbiff med lök, gräddsås och potatis
– Riktigt husmanskosthjärta!
från 135:-/ per person
Ugnsstekt falukorv med potatismos och senapssås
– Barnsligt gott, även för vuxna.
från 135:-/ per person
Isterband med dillstuvad potatis
– Syrlig korv med krämigt sällskap.
från 135:-/ per person
Sjömansbiff med lök, potatis och ölsky
– Matigt och smakrikt för köttälskaren.
från 135:-/ per person
Laxpudding med skirat smör och citron
– Mild och god rätt med rökt eller färsk lax.
från 135:-/ per person
Fiskgratäng med dill, räkor och potatismos
från 165:-/ per person

Övrig varm mat.
Lasagne al Forno – Nonas klassiska lasagne
Vår rustika lasagne tillagad enligt italiensk tradition, med långkokt köttfärssås och krämig béchamel.
Serveras med: vitkålssallad med grillad paprika & italienskt lantbröd.
från 135:-/ per person
Pytt i panna Bellman – gräddstuvad klassiker
En modern tolkning av husmansfavoriten: krämig pytt med grädde, serverad med tärnade rödbetor och stekt ägg.
Tillbehör: fräsch sallad & nybakat surdegsbröd.
från 135:-/ per person
Pastagratäng med kallrökt lax
En smakrik gratäng med kallrökt lax, spenat, hårdkokt ägg och vitvinssås.
Serveras med: grönsallad med grön sparris.
från 135:-/ per person

Värmade,mustiga och mättande
Rödvinsgryta med högrev och rotfrukter
Långkokt högrev i rödvin, smaksatt med vitlök, rosmarin och timjan. Serveras gärna med potatispuré eller rustikt bröd.
från 155:-/ per person
Mustig köttgryta med chili & mörk choklad (inspirerad av Chili con Carne)
Nötbog eller högrev kokas med tomat, bönor, chili och en nypa mörk choklad – för djup och värme. Serveras med ris eller tortillabröd.
från 155:-/ per person
Klassisk Kalops
En svensk husmansfavorit med högrev, lagerblad och kryddpeppar. Serveras med kokt potatis och inlagda rödbetor.
från 155:-/ per person
Krämig svamp- och peppargryta på fläskkarré
Möra bitar av fläskkarré i en gräddig sås med champinjoner, dijonsenap och svartpeppar. Passar utmärkt med potatisstomp eller ris.
från 155:-/ per person
Boeuf Bourguignon
Fransk klassiker på högrev, sidfläsk, rödvin, lök och svamp – långsamt tillagad till perfektion. Serveras med potatis, ris eller lantbröd.
från 155:-/ per person
